Popis

Nové Dark Angel Socha Figúrka Remesiel Záhrada Príslušenstvo Tvorivé Socha Halloween Dekorácie Desktop Úradu Rímskeho Dekor

Odrážky: 1.Vynikajúce Spracovanie: Konštruované s robustné živice materiál, tento odolná voči vode a opotrebovaniu dark angel socha je navrhnuté tak, aby odolalo skúške času bez toho, aby stratili svoj tvar ani farbu.

2.Široké Spektrum Aplikácií: Dark Angel Plastika nie je len umelecké dielo, ale aj praktické domáce dekorácie.Môžete ho kdekoľvek v obývacej miestnosti, spálne, študovňa, atď., ak chcete pridať osobnosti a atmosféru vášho priestoru.

3.Opakovane Materiál: Vyrobené z živice materiál, tento dark angel socha je vodotesný, oteruvzdorné, a nie je ľahké sa zdeformovať alebo odtieňa.Môžete použiť ju na dlhú dobu ako dekorácia alebo darček.

4.Fancy Halloween Dekorácie: Táto dark angel socha prinesie nezabudnuteľný zážitok pre vašich príbuzných a priateľov, ako perfektné Halloween dekorácie.Vytvorí tajomné a strašidelné atmosféru v akejkoľvek miestnosti, alebo na záhrade.

5.Kreatívny Darček: Táto socha black angel používa že obraz sprostredkovať vzduchu tajomstvo a zvádzanie.Je to ideálny darček pre vašich blízkych a tých, ktorí ocenia Gotické umenie a kultúra.

Pridať dotyk sofistikovanosti do vášho štúdia izba s našimi Dark Angel Figúrky Dekor.Nepremokavé a s živo vykreslené detaily, je to ideálny darček pre vašich blízkych a priateľov.Tento dekor určite dodajú eleganciu do akéhokoľvek priestoru.

Špecifikácia:

Materiál: Živica

Farba: Čierna

Veľkosť: o 9x5.5x17/3.54*2.17*6.69 v

Balenie Zoznam:

1* Dark Angel Socha

Ďalšie Informácie

Je To Inteligentné Zariadenie

No

Materiál

Živica

Pôvod

Kontinentálna Čína

Štýl

Moderný Štýl

Tému

Anjel

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5