Popis

Materiál - Tin kovové Veľkosť:O 8x12inch

Vysoká Kvalita, Dlhá životnosť - používame len prvotriedne materiály na výrobu našej značky.Vyrobené zo 100% hrdzu zadarmo silný hliník, a zostane dobrý, ako nový aj po mnohých rokoch vnútorné alebo vonkajšie použitie.

Ideálna Veľkosť - Sme starostlivo navrhnuté tomto znamení, berúc do úvahy, každý aspekt.Tento jedinečný rozmer dáva schopnosť znenie vyniknúť a byť ľahko pochopiteľné bez vytvorenia agresívne prostredie!

Rozhodné Miesto - Použiť tieto príznaky zdobia domy, bary, kaviarne, reštaurácie, hotely, atď.ukázať svoje high-end chuti a pridať zábavu do vášho života.Tieto príznaky sú najlepšou voľbou pre priateľov, rodiny, milenci na akékoľvek festivalu.

Ľahko Zavesiť Na bezpečnú manipuláciu, hrany každého tin označenie musí byť vrátená, a krútia. 4 diery sú predvŕtané na každý znak pre jednoduchú inštaláciu.Môžete bezpečne zavesiť na stenu vaše dieťa ḃ s izba bez obáv o vaše dieťa sú poškriabané.Môžete tiež nechať vaše dieťa vidieť obsah tohto znamenia, keď spí, tak že on môže predstaviť to, keď sa mu sníva, a byť Sladké sny, alebo hrozné sny, v závislosti na tom, čo kupujete.

Perfektný Darček - skutočne jedinečný darček zaručene prinesie úsmev Tipy: Skutočných farieb sa môže líšiť v závislosti od nastavenia monitora. (najmä s rôznymi telefón obrazovky).

Ďalšie Informácie

Tvar

Obdĺžnik

Štýl

európa

Pôvod

Kontinentálna Čína

Materiál

Kov

Číslo Modelu

tin značky retro

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5