Popis

Tipy:

Vzhľadom na komplexnosť globálnych auto typy,Aby sa vám lepšie produkt skúsenosti, odporúča sa, aby ste kompatibilite pred objednaním.Ak ručnej brzdy stanicu vo vnútri vášho auta je odlišné od ručnej brzdy stanice znázornené na obrázku na mojej webovej stránke,Prosím kontaktujte nás informovať model a rok pred nákupom, a pošlite mi foto z ručnej brzdy stanice v aute, a ja vám odporučí najvhodnejšie opierkou box pre vaše.šťastný nakupovanie!!!

Ďakujeme!

Štýl:

Odpoveď: veľké dvojúrovňový 7usb

(Dať Dátový kábel)

B: malé dvojvrstvové 3USB

(Dať Dátový kábel)

C: malé jednej vrstve Nie USB (Žiadne dary)

len spodným rámom: upozorňujeme, že táto možnosť má iba jeden čierny základ (č opierkou top-box), prosím, nákup s opatrnosťou.

Materiál: PU koža / ABS plast

Použitie vysokú tvrdosť Vysoko kvalitné materiály

Zakrivené plochy

Po predaji:

Po prevzatí tovaru, ak zistíte akékoľvek poškodenie alebo problémy s inštaláciou, obráťte sa na nás, my vám ho vyriešiť pre vás v čase, prosím, nie zvýšiť sporov.ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) s "IDEÁLNY 5 HVIEZD".Prosím, nedávajte zlé recenzie, 1 alebo 2 hviezdy na bude.Ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty a šťastný nakupovanie!!!

Pre modely:Pre Chevrolet NIVA

Lakťovej opierky box je vhodný pre ručnej brzdy platformu z nasledujúcich zodpovedajúce auto typy, prosím, potvrďte a nákupu.

Domen je inovatívny a dynamická značka, ktorá sa zameriavala na výskum a vývoj automobilového periférne produkty a odbornej časti.Rozvíja produkty s zážitok ako v stredu.To bol zvýhodnený spotrebiteľov pre svoju vysokú kvalitu za mnoho rokov a je v vedúcu pozíciu v priemysle v Číne.

Ďalšie Informácie

Položka Šírka

15cm

Druh Materiálu

Kožené / ABS plast

Položka Hmotnosť

2kg

Položka Výška

16cm

Položka Dĺžka

34cm

Externé Testovanie Certifikácia

ce

Pôvod

Kontinentálna Čína

Názov Značky

DOMEN

Položka Druh

Podrúčky

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5