Popis

100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné

Názov Produktu: Ultrazvukový Čistič

Farba: Modrá

Veľkosť: 11*10.7*6.7 cm

Materiál: ABS

Vibrácie typ: Vysoká frekvencia vibrácií PORTABLE & LIGHTWEIGHT: veľkosť tejto okuliare čistejšie ultrazvukové stroj je 11*10.7*6.7 cm a kapacitu mini ultrazvukový čistič je 400 ml.Prenosný dizajn ultrazvukový čistič hodí veľkosť veľmi ľahko sa prenáša a obchod.

360-STUPEŇ ČISTENIA: Ultrazvukový čistič môže emitovať 47000 Hz ultrazvukové vlny, generovať milióny drobné čistenie bubliny, aby sa rozkladajú a čistenie nečistôt, vykonávať 360-stupeň vysoká účinnosť čistenia vašich položky.Visual vrchný kryt real-time sledovanie čistenie stave, iba 3~5 minút na chráni vaše šperky čisté, lesklé.

ODOLNÉ A FLEXIBILNÉ: šperky čistiaci stroj prijíma 4 selektívne čistiace režimy (3min, 5-minútové, 7min, 10min), si môže slobodne vybrať upratovanie čas podľa rôznych kontaminácie rôznych objektov.Keď čas je hore strieborné šperky cleaner bude automaticky vypne.

ŠIROKÝ ŽIADOSTI: ultrazvukový čistič má veľkú kapacitu, v ktorom možno ubytovať mnoho rôznych typov objektov: šperky, diamanty, prstene, náhrdelníky, dioptrické okuliare, slnečné okuliare, fľaša na bradavky atď.a malé domáce potreby, ako sú kľúče a malé nástroje a riad, prefekt pre kancelárske a domáce použitie.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE: Čistí rýchlo a ľahko ovládateľné.Ťuknite na položku pridať vodu, zapnúť prepínač, a môžete dokončiť čistenie položky v priebehu niekoľkých minút (Pridať nejaké Tekuté Jedlo, Mydlo, majú lepšie čistý výsledok).Ultrazvukové čističe, sú ideálna náhrada za tradičné tekuté čistiace prostriedky, robí čistenie nečistôt jednoduchšie a bezpečnejšie, môžete vyčistiť vaše dáta kedykoľvek a kdekoľvek.

Package Zahrnuté: 1 X Ultrazvukové Šperky Cleaner

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Ďalšie Informácie

Druh

Ultrazvukový Čistič

Názov Značky

animalsball

Kapacita

301-500 ml

Pôvod

Kontinentálna Čína

Výkon (W)

800W

Napätie (V)

220V

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5