Popis

Popis:

Chrániť Váš stôl je vyrobený z trvanlivé PU kožené materiálu, ktorý chráni stôl pred poškriabaním, škvrny, škvrny, tepla a nosenie.Keď ho dáte na pracovnej ploche, to môže tiež priniesť moderné a profesionálne atmosféru na vašej kancelárie.Jeho hladký povrch a vám umožní vychutnať si písanie, písanie a prehliadania.To je ideálne pre kancelárie a domácnosti.

Odolný materiál a obojstranné použitie tabuľka mat ochranný film vyrobené z vysoko kvalitnej PU kože materiálu, odolná konštrukcia, odolné.Navrhli sme to s rovnakého materiálu, ale každá strana má inú farbu, takže môžete použiť obe strany.

Multifunkčný stôl ROHOŽE sú dostatočne veľké pre umiestnenie prenosného počítača, myš, klávesnica.Jeho pohodlné, hladký povrch môže byť podložka pod myš alebo písanie.Jeho non-sklzu materiálu aj zvyšuje stabilitu na každodenné použitie.

Nepremokavé a ohňovzdorné materiály, aby výrobku, odolné a ľahko sa čistí.Ak chcete vyčistiť, stačí ho pretrite povrch vlhkou handričkou.Špecifikácie:

Názov Produktu: Mouse Pad

Materiál: PU

Veľkosť: 23*19 cm Package Zahrnuté:1x Podložka pod Myš Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, aby 0.1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Ďalšie Informácie

Produkty Stav

SKLADOM

Názov Značky

JETTING

Materiál

Kožené

Pôvod

Kontinentálna Čína

Package

No

Číslo Modelu

Podložka pod myš

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5