Popis

Q1. Vlasy vôňa

Odpoveď: Pôvodné umyť vlasy so warmwater a šampón, a budeme puthair olej na vlasy pred expedíciou,chráni vlasy od bytia dyeduring dlhodobejšie dodanie.Ale smellwill zmizne po umývaní withgood šampón a kondicionér.

Q2. Telo vlna textúru vlasov

Odpoveď: Vlnité/kučeravé vlasy, bol vyrobený pary, bez akýchkoľvek chemikálií, sothe textúra bude voľnejšie afterwashing.Prosím, láskavo understandwe to pre udržanie hairlifetime a prirodzený stav.

Q3. Výrobky na starostlivosť o vlasy

A: Použiť kvalitný šampón andconditioning produkty.Conditionthe vlasy, je veľmi dôležité, aby keepitsoft & zvládnuteľné.Letit vzduchu dryinstead z vyfúkať.

Q4. Sfarbenie

Odpoveď: Všetky vlasy môžu byť farbené bielené toany farbu, ktorú chcete, okrem #613, ale pamätajte si, panna, vlasy sa budú ľahko suché po odchode vlasy darcu, sodon nie farbivá či bielidlá vlasy príliš často, že sa poškodiť vlasy.Alsoplease robiť to profesionálne.

Q5. Dĺžka

Budeme vám skontrolovať hairtype a dĺžky pred expedíciou.-Keď sa zobrazí vlasy, vám canmeasure to strečing to, aby ste canget správnu dĺžku.

Q6. Šedivé vlasy

Odpoveď: Panna non-farbené vlasy majú fewstrands šedivé vlasy zvnútra, sme zvyčajne vybrať vlasy až vo výrobe,ale nemôžeme zaručiť 100% nogray vlasy, vezmite prosím na vedomie, andpick až niekoľko prameňov sa yourse l f.Vďaka.

Q7. Spleť

Odpoveď: vlasy môžu spleti vzhľadom na suché,ropa a nečistoty build-up, slanej vody chlór a nie česanie (široký zub špirála), z vašich vlasov denne.Aby surewash a stav vašich vlasov twicea týždeň.Používať olivový olej na poľskej hladké alebo sa obráťte na stylista pre morehelp.

Q8. Split/suché konce

Odpoveď:Len panenské vlasy budú mať štiepeniu.Naše vlasy budú osvetlené suché afterleaving vlasy darcu, pretože to losthuman výživy.Môžete dať someoliveargan oleja, aby im dobre.

Q9. Spôsob platby

Odpoveď: www.vrateniepenazi.sk prijať Kreditná Karta, Bankový Prevod (TT), Western Union,Money Bookers Pre platbu detai l p ayment nepodarilo, prosím, kontaktujte nás, wewill vás, ako zaplatiť.

Ďalšie Informácie

Ľudské Vlasy Typ

Malajzia Vlasy

Môže Byť Permed

Áno

Spp Veľkosť

Priemerná Veľkosť

Položiek v jednom Balení

1 Kus Len

Položka Druh

PAROCHŇA

Farba Čipky

Transparentné

Vhodné Umiera Farby

Všetky Farby

Pôvod

Kontinentálna Čína

Čipky Parochne Typ

Čipky Dopredu Parochne, Čipky Uzavretie Parochňu, HD Čipky Parochne

Materiál Triedy

Panenské Vlasy

Textúra

ROVNÉ

Základný Materiál

Švajčiarskej Čipky

Materiál

Ľudské Vlasy

Vyrobené Metóda

Polovicu Stroj Vyrobený & Pol Ručne Viazané

Názov Značky

ISEE

Parochne Dĺžka

dlhé

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5