Popis

Popis:

Riadidlá Motocykla Držiak je vyrobený z odolného kvalitného kaučuku a hliníkový materiál, ktorý nie je ľahké deformovať.To trvá len 5 minút na dokončenie inštalácie ľahko.

Funkcie:

1. Bezpečné a Silné: fľaša Na vodu držiteľa je v košíku tvar a obklopuje fľaše, zabezpečenie pobytov bezpečne na mieste.

2. S automatickým pramene vo fľaši klietky udržať fľašu pevne vo vnútri, zabrániť nápoje z rozliatia a pádu.

3. Rýchly prístup k vašim fľaša na vodu: môžete zostať hydratované počas jazdy pre príjemnú jazdu.

4. Jednoduchá montáž a demontáž: dodáva Sa s príslušenstvom potrebným pre inštaláciu.

Špecifikácia:

Názov: Motocyklový Držiak

Špecifikácia:

Materiál: Hliník+Guma

Veľkosť: cca 100*87mm/ 3.93*3.43 v

Váha: cca 250g

Vhodné pre Honda Gold Wing GL1800 2018-up a motocykel modely s riadidlá montáž alebo zrkadlo pripojiť, prosím, uistite sa, že tieto časti fit váš motocykel pred objednaním.

Balenie zoznam:

1*Motocykel Nápojov Držiak(Intallation Diely)

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vhodné na Inštaláciu: Motocykel Nápojov Držiak sa ľahko inštalovať pomocou priložených skrutiek.Ale skôr, než si kúpiť, uistite sa, že váš riadidlá majú priestor pre fľašu klietky.

2.Fix Pevne: Motocykel Nápoj Držiteľ prichádza s bezpečný a robustný fľaša stanovenie systém, ktorý zaisťuje plná fľaša zostane pevne na mieste, keď na koni, či už ste na koni rýchlo na cestách alebo hrboľaté trate.

3.Vhodné Príslušenstvo: Motocykel Nápoj Držiteľ vám pomôže rýchlo a jednoducho získať prístup k vašej fľaša na vodu, keď ju potrebujete, ktoré je veľmi vhodné pre dlhé vzdialené koni.

4.Odolný Materiál: Riadidlá Motocykla Držiak je vyrobený z odolného kvalitného kaučuku a hliníkový materiál, ktorý nie je ľahké deformovať.Nebude nosiť von rám a fľašu s vodou počas inštalácie a používania.

5.Široké Uplatnenie: Motocykel Vody Držiak je ideálny darček pre cyklistov, vedenie im zostať hydratovaného na oboch cesta a chodník jazdy, vhodný pre väčšinu veľkostí cyklistické fľaše s vodou.

Ďalšie Informácie

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5