Popis

Záhradný Trpaslíci, Sochy 3D Figúrky Trpaslík Živice Remesiel Miniatúrne Dekorácie Biela Socha Tvorivé Ozdoby Outdoor Záhrada Dekor

Odrážky:

1、Vysokej Kvality: naughty záhrada goblin je vyrobený z vysoko kvalitných živíc, so dobrú izoláciu, odolnosť proti vlhkosti a korózii.

2、Vhodné Ocns: Záhradný trpaslík sochy sú veľmi vhodné pre stromy, záhrady, dvory, rybníky, paluby a trávniky.Môžu byť tiež použité ako darčeky pre garden párty, alebo ako narodeniny/dovolenka darčeky pre priateľov a rodinu.

3、Perfektný Dizajn: záhradný trpaslík socha nosí biely klobúk.To je realistický tvar a vynikajúce spracovanie.To prináša zlá atmosféra pre hostí.To je zábavná darček pre záhradkárov.

4、Ideálny Darček: Tento druh záhrady dekoratívne rock je vynikajúci darček, najmä pre záhradkárov, alebo ľudia, ktorí chcú zdobiť vonkajšie priestory.

5、100% Záruka Spokojnosti: Keď si kúpite naše produkty, máme pre vás najintímnejšie po-predajný servis.Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte nás kontaktovať, sme ochotní odpovedať na vaše otázky, prosím, uisťujeme vás kúpiť.

Funkcie:

1.Pridať zábavu na vašej záhrade.

2.Roztomilý záhradný trpaslík môže byť umiestnená vo vašej záhrade, trávnik, jazierko alebo bazén alebo okenný parapet, pulte alebo pri vchode.To je skvelá voľba pre dekoratívne ozdoby.

3.Odolný voči poveternostným vplyvom ručne maľované a potiahnuté s anti-uv lak.Používa odolné vysoko kvalitnej živice, aby vydržali všetky typy poveternostných podmienok, takže nie je potrebné sa obávať, vyblednutiu, dážď a mráz.

4.Môže to byť umiestnené na dekorácie v domácnosti, spálni alebo v obývacej izbe, alebo v záhrade ako dekorácia.

5.Môže byť použitý aj ako darček pre dievčatká, priateľky, alebo ako umelecká darček.

Špecifikácie:

Materiál: živica

Veľkosť: cca 13 cm/5.12 palcov

Farba: ako obrázky zobrazené

Balenie Zoznam:

1 * Škriatok Živice Socha

Poznámky:

1. Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, uistite sa, prosím, ak chcete povoliť produkt tolerancie.

2. Vzhľadom na ručné meranie, výrobok má určité rozmerové tolerancie.

3. Vzhľadom na rozdiel medzi zdroj svetla a obrazovky, farbu skutočného produktu a farba obrázok bude mierne odlišné, prosím, porovnať s skutočného produktu.

Ďalšie Informácie

Podpora

celý predaj a pokles lodnej dopravy

Pôvod

Kontinentálna Čína

Druh

Živica Trpaslík Remesiel Záhrada, Vonkajšie Dekoratívne Sochy Goblin

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5