Popis

Navrhnuté s 5V/1A USB výstupný port,ventilátor nie len môže ochladiť vás,tiež sa dá použiť ako núdzové napájanie na nabíjanie telefónu,GPS,MP3 alebo iPod,atď.keď idete na kempovanie alebo na cestách.Už nikdy sa nebudete hanbiť.

S on/off rotačné tlačidlo,môžete nastaviť do najpohodlnejšie rýchlosť vetra.Extrémne mäkké prírodné vietor 100%, aby váš pocit snuggle za horúceho slnka.Neváhajte a vychutnajte si čítanie,spanie bez hluku ťa trápi.

Vstavanú nabíjateľnú batériu je možné opakovane nabiť všade,veľmi pohodlné si dobiť mobil s adaptér,napájanie banka,nabíjačka do auta,notebook atď.Premium hodnotu, aby to Ideálny darček pre matku,otca, alebo priateľov.

Vynikajúcu kvalitu PP materiál robí náš osobný fanúšikovskú základňu má dobrú nosnosť.Plus spodnej časti protišmykové silikónové dizajn je viac stabilný.Prijatie husté čistý kryt,môže účinne znížiť riziko deti dotýka ventilátor čepeľ.

O 13 Palcový pružné a ohybné hadice držiak podporuje 360 Stupňov manuálne horizontálne alebo vertikálne flip, aby ste si chladný vietor na každého uhla.S super silné svorky a kompaktná veľkosť,je možné dať do vrecka a vziať všade,ideálny pre baby kočík,doma,v kancelárii,koľaj,notebook,fitness cvičenie,auto zadnom,v prírode,táborenie,výlety atď.

Farba:Námornícka Modrá

Materiál:ABS

Veľkosť cca:35 cm vysoká

Obsah Balenia:

2x Klip Kočík Ventilátor

2x USB dátový kábel

2x návod na obsluhu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Ďalšie Informácie

Napätie (V)

5V

Názov Značky

FGHGF

Diaľkové Ovládanie Funkcia

No

Pôvod

Kontinentálna Čína

Výkon (W)

2W

Funkcia Načasovanie

Č Načasovanie

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5