Popis

Solárne Záhradné Lampy Slnečnej Energie Vodotesný Led Trvalé Automatické Snímanie Trávnik Svetlo Sova Lampa Biela Vonkajšie Osvetlenie Sova Trávnik Lampa

Popis:

Meno: Owl Lampa

Farba: Biela

Veľkosť: Držiak výška 29 cm, sova 10 * 15 cm

Špecifikácia: single/odpísania jeden ťahaním tri

Špecifikácie:

1. Slnečná energia: LED svetlá sú poháňané slnečnou energiou, ktoré je šetrné k životnému prostrediu a energeticky úsporné, a nie je potrebné sa obávať, výmena batérie.

2. Automatické snímanie: Tento trávnik svietidlo je vybavené senzorom, ktorý dokáže automaticky zmysel pre svetlo.To sa zapne automaticky v noci a vypne sa automaticky ráno, šetrí čas a úsilie.

3. Jasné a Trvanlivé: Tento trávnik lampa prijíma vysoko kvalitné LED svetiel, s vysokým jasom a dlhá životnosť, a môže udržiavať stabilné pracovné podmienky aj v drsných klimatických podmienkach.

4. Vodotesný: Odolné živice materiál, štruktúra, IP55 nepremokavé triedy, nie je potrebné sa obávať o bezpečnosť vloženie na vonkajšie záhrady, a môžu byť použité na dlhú dobu.

5. Multi scény použitia: Vynikajúce sova tvarované osvetlenie môže priniesť snového brilliance do záhrady v noci, vhodné pre zdobenie záhrady, trávniky, záhrady, ploty, a nádvorie.To môže byť použitý aj ako vták, odpudzujúce dekorácie.Vtáky zvyčajne strach sovy ako modely.

6. Táto biela živice sova svetlo má roztomilá sova tvar a realisticky detaily, ktoré sú ideálne pre vonkajšie dekorácie, dodáva vitalitu vašej záhrade.Teplá biela mäkké svetlo je vyžarované v noci, vytvára teplé a zaujímavú atmosféru.

Package Zahrnuté:

1*Sova Lampa

3*Sova Lampa

Ďalšie Informácie

Názov Značky

oobest

Je Žiarovky Zahrnuté

Áno

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5