Popis

Poznámka: Keď je balík príde na colnom z vašej krajine, budete musieť platiť dane a vyzdvihnúť balíček.Nie sme zodpovední za platenie cla alebo dovozné dane!Ak ste v odľahlej oblasti, budete musieť zaplatiť dodatočné $40 pre vzdialených oblastiach!

Názov: Nízka Frekvencia Pulzu Fyzioterapia Prístroje

Model: HYS-666

Pracovný čas: 5-90min

Sila: Úroveň 1-80

Napätie: DC 9V

Balenie hmotnosť: 1 kg

Veľkosť balenia: 17*13*12 cm

DESIATKY funkcia

1. Zbaviť telo bolesti, bedrových herniácie disku bolesti

2. Zmierniť ischias, poúrazové a pooperačné bolesti

3. Relax nervy, zvyšuje lokálne prekrvenie, atď.

4. Odstránenie fyzickej únavy spôsobené dlhé hodiny práce.Aplikovať na celé telo

EMS funkcia

1. Posilniť svaly, podporujú rast svalov, uvoľnenie svalov, zvýšenie svalovej výkonnosti, atď.

2. Podporu krvného obehu, odstránenie zápalu, ktorý chcete aktivovať, nervových koreňov a eliminovať telesnú únavu spôsobenú dlhodobým práce.Aplikovať na celé telo.

HYS-666-Nízka Frekvencia Pulzu Fyzioterapia Prístroje Dual Channel Nízka Frekvencia Pulzu 28 Režimy EMS/DESIATKY Úrovni 1-80

Poznámka:

1. Ak sa rozhodnete "Predávajúci spôsob dopravy", prosím, na vedomie, že tento expedičný poplatok sa vzťahuje len na niektorých krajinách / regiónoch, tak po úhrade, prosím kontaktujte nás a my vám potvrdí s vami.Zh

2. Ak zásielku príde na vaše miestne zvyky, prosím, platiť dane a prevziať zásielku preč.Nenesieme clá a dovozné dane.Ak colné zlyhá v dôsledku kupujúceho dôvodov a tovar sa vráti alebo zničená, nebudeme vám vrátenie peňazí.

3. Ak sa rozhodnete DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomôže vám usporiadať medzinárodné expresné dodávky a dodávky priamo na vašu adresu (dverí k dverám služby)!Ak je tovar dodaný kuriérom, kupujúci je len nutné platiť dane pri príchode.

4. Pred podpisom, musíte skontrolovať balík uistite sa, že je v dobrom stave, a potom ju podpísať.Ak je balík poškodený, prosím, fotografovanie, potom okamžite sa sťažovať na lodnej dopravy, nezabudnite, sťažnosť číslo, a potom ma kontaktovať, my vám určite pomôže.

5. Naše prevádzkové hodiny: 9: 00-18: 30 Peking čas.Medzitým, budeme reagovať na vašu správu okamžite.Počas prestávky, nemusíme byť schopní odpovedať na vašu správu, prosím pochopiť.Odpovieme vám do 24 hodín.

Ďalšie Informácie

funkcia

Krásy Zariadenia

Číslo Modelu

kozmetický prístroj

Napätie

DC 9V

Pevnosť

Úroveň 1-80

Model

HYS-666

Napätie (V)

220V

Pôvod

Kontinentálna Čína

Výkon (W)

Krásy Zariadenia

Číslo Produktu

MR0035A

Názov

Nízka Frekvencia Pulzu Fyzioterapia Prístroje

Názov Značky

LZHZXY

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5