Popis

Vlasy Materiál

Len najzdravší Vlasy sú Vybrané Všetky naše vlasy je v Pôvodnom panenské vlasy, ktoré boli nazerať do CISS.Doprava

Loď Sa do 1-4 dni.Rýchle Doprava Zadarmo DHL/TNT/Dpex, 3-10 pracovných dní, aby sa Dospelo Väčšine Krajín.

Starostlivosť O Vlasy Spätnú Väzbu

Spokojnosť zákazníka je vždy naším cieľom, keď sa dostanú na vlasy, ak vám to páči, prosím, láskavo daj nám svoj 5-hviezdičkový spätnú väzbu.Ak nie ste spokojný / á o niečo, prosím, kontaktujte nás a nechajte negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Prosím, dajte nám šancu vyriešiť vaše problémy.Ďakujeme!

FAQ

O Vôňu

Všetky naše vlasy sú 100% ľudské vlasy, to je chemické-zadarmo.Robíme umyť vlasy pred prijatím do tkať, tak to môže mať miestne šampón cítiť to.

O Prelievanie

Keď sa stretnete s viacerými prameňmi vlasov, to nie je reálne, prelievanie, to je sušič na materiál, ktorý nemá pripojiť útku.Tiež, keď si strihať vlasy sew-v hlave, prosím, tesnenie útku, aby sa zabránilo uvoľňovaniu v budúcnosti.

O Krátke Vlasy

Väčšina našich vlasov je prirodzený pomer, má primerané krátke vlasy mixe, to robí vlasy vyzerajú prirodzenejšie.Ak potrebujete dvojité ťahané alebo lepšie pomer vlasy, prosím, kontaktujte nás.

Vlnité/Kučeravé Vlasy

Všetky vlnité alebo kučeravé vlasy, je zakomponovaný do pary procesu.Môže to trvať pomerne dlho.Prosím, použite uterák na absorbovať vodu z nadol až po umývanie namiesto špirála rovno.Zakaždým, keď si umyť vlasy, nájdete ju curl prísť znova.Je lepšie použiť elastínu, aby vlasy curl/vlny.

Koľko zväzok potrebovať?

Normálne 8-12 palec, dva zväzky je dosť pre jednu hlavu, 14-20 palcový 3 zväzky je suggesed, dlhšie, než 22 palcový 4 zväzky je lepšie.

Dĺžka vlasov

Prosím úsek vlnité alebo kučeravé vlasy na rovné, keď merať dĺžku.Prosím, láskavo vybrať najdlhšie vlasy v jednom zväzku, našich vlasov je prirodzený pomer, má krátke vlasy mixe.

Ďalšie Informácie

Vlasy Triedy

Remy Vlasy

Textúra

Telo Vlna

Spp Veľkosť

Priemerná Veľkosť

Pôvod

Kontinentálna Čína

Vhodné Umiera Farby

Tmavšie Farby Len

Základný Materiál

Švajčiarskej Čipky

Čipky Parochne Typ

4*4, 4*4*1, 13*4 Čelnej Parochňu

Názov Značky

Mogul Vlasy

Čipka Farba

Transparentné

Ľudské Vlasy Typ

Indické Vlasy

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5