Popis

Popis:

Naše vystavovacie stojany sú špeciálne navrhnuté pre vaše VR headset.Displej zásobník je dostatočne široká, aby právo vzdialenosť od objektívu, chráni slúchadlá v stabilnou pozíciou na zvislý stojan bez obáv škrabance.

Funkcie:

1. Trvanlivé: stojan je vyrobený z vysokovýkonných trvanlivého materiálu, čo vám umožní vychutnať ľahké, spoľahlivé konštrukcie.Hliníkovej zliatiny stojan poskytuje väčšiu stabilitu pre váš VR headset, ktorý eliminuje riziko náhodného pošmyknutia alebo padá.

2. Protišmyková Podložka: Dať vaše slúchadlá na tento profesionálny stojan pre viac futuristický vzhľad.Základom je navrhnutý s protišmykový pásik, ktorý robí pre Quest 2 stáť viac stabilný a môže umiestniť VR headset pevne na stole.

3. Jednoduché Použitie: VR stojan vyžaduje žiadna montáž.Jednoducho umiestnite na Quest 2 alebo pre headset a dotyk radiče VR Stáť a ohromiť svojich priateľov tým, že vaše ploche zbytočností a veľkolepé.

Kompatibilné VR Modely:

Stojan nie je kompatibilný s väčšinou štandardnej veľkosti VR headsety a dotyk radiče.Tiež sa hodí s inými VR headsety, ale nie radiče.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Materiál: hliníková zliatina

Veľkosť: cca 416*119.8*98mm/16.37*4.71*3.85 palcov

Balenie Zoznam:

VR Stojan*1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Stojan poskytuje väčšiu stabilitu do vášho VR headset, ktorý eliminuje riziko náhodného pošmyknutia alebo padá, a s jeho kompaktný dizajn, môžete ľahko cestovať s ním.

2.Dať vaše slúchadlá na tento profesionálny stojan pre viac futuristický vzhľad.Základom je navrhnutý s protišmykové podložky na stojan stabilný a môže byť pevne umiestnené na stole.

3.Naše VR sú displeje špeciálne určené pre váš VR headset.Displej zásobník je dosť široká a udržať správnu vzdialenosť od objektívu, chráni VR headset v stabilnou pozíciou na zvislý stojan bez obáv škrabance.

4.Modely: Kompatibilný s väčšinou štandardnej veľkosti VR headsety a dotyk radiče, ale nie radiče, ako PSVR, alebo Pro, G2, a iné väčšina all-in-one VR headsety.

5.Jednoduchá Inštalácia: Nie montáž je potrebné, dať svoje 2 alebo headset, a dotyk radiče VR Stáť, a aby váš stôl zbytočností a veľkolepé; vaši priatelia budú ohromení.

Ďalšie Informácie

Kompatibilný Model

pre quest 2

Názov Značky

SHZONS

Pôvod

Kontinentálna Čína

Druh

klip

Kompatibilné Značky

pre quest 2

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5