Popis

1. Solárne Schodisko Svetla: Zabezpečiť správne množstvo bez odleskov osvetlenie, aby vás v tme.Inovované solárne panely sú vyrobené z vyššej miere konverzie solárnych panelov, ktoré môžu pracovať oveľa dlhšie ako iné svetlá za rovnakých slnečné podmienky.Vstavaná nabíjateľná NiMH batéria, môže byť použitý pre viac ako 8 hodín pri plnom nabití.

2. Automatické Osvetlenie: Vstavaný inteligentný svetelný senzor, ktorý len automaticky sa zapne, keď okolitého svetla je nedostatočné.tento solárny schodisko svetlo je viac jedinečných, svetlé a praktické.Ideálne pre záhrady, terasy, paluby, ploty, chodníky, terasy, schody, múry, a ďalšie.

3. Vodotesný: slnečnej palube svetlo je bez problémov kombinované s vysoko odolných ABS plastov, nie je potrebné sa obávať, dážď alebo sneh.vodotesný pre rôzne vonkajšie podmienky.Hrdze a korózii odolný,

4. Jednoduchá Inštalácia: Solárny pohon, rýchla a jednoduchá inštalácia, žiadne rozvody je potrebné, môžu byť upevnené pomocou skrutiek, to vonkajšie slnečné schodisko svetlo je možné rýchlo namontovať kdekoľvek, ktorá môže priamo absorbovať slnečné svetlo.

Batérie: 1200mah lítiová batéria

Solárny panel polysilicon

Produkt farbu svetla: teplá farba

Vhodná pre scény: záhradné schody / gate uličkou / plot, atď.

typ:A: Neustále Svetla/B:Indukčné svietidlo

Farba:Foto Farba

Materiál:ABS

Obsah Balenia:

2 x Solárny Schodisko Svetlo

/

6 x Solárny Schodisko Svetlo

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Ďalšie Informácie

Je Žiarovky Zahrnuté

Áno

Pôvod

Kontinentálna Čína

Certifikácia

Žiadne

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5