Popis

Pôvodný Pre Panasonic DMW-BTC14 Nabíjačka pre LUMIX S akumulátor DMW-BLJ31

Značka: Pre Panasonic

Model výrobku: DMW-BTC14

Názov Produktu: Nabíjačky Batérií

Spoločnosť je profesionálny digitálny fotoaparát, príslušenstvo dodávateľa, hlavné: Canon Nikon Fuji Olympus Panasonic Samsung Sony, a iné značky príslušenstvo, ako je napríklad: objektív, LCD, základná doska, uzávierky skupiny, motor, clona skupiny.

návrat:

Všetky položky ponúkame na predaj sú zahrnuté do 30-dňová záruka.Ak je položka, ktorú dostal je poškodený, prosím, dajte nám vedieť a my vám pomôžeme.

* Ak vrátite položky z nejakého dôvodu do 30 dní od prijatia tejto položky, my vám vrátime vám peniaze.Avšak, je kupujúci by mal zabezpečiť, aby sa vrátil spĺňa pôvodné podmienky.

platby

*Uistite sa prosím, že poštová adresa správna a nie sme zodpovední za stratu mailing dôsledku nesprávnych a neplatných adries uvedených.

★ Nadnárodných nákupných niekedy generuje colných poplatkov, a kupujúci znášať náklady.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívna spätná väzba a 5 bodov DSR.Vaša podpora bude zlepšovať naše podnikanie.Budeme veľmi vďační!op žp, ktoré si môžete nechať nám pozitívna spätná väzba a 5 bodov DSR.Vaša podpora bude zlepšovať naše podnikanie.Budeme veľmi vďační!

Prosím tešiť na nový produkt na polici, Ďakujeme vám za vašu podporu,užite si nakupovanie!!!

Ďalšie Informácie

Číslo Modelu

DMW-BTC14

Kompatibilné Značky

Pre Panasonic

Pôvod

Kontinentálna Čína

Kompatibilné Kameru Štýl

mirrorless fotoaparáty, Digitálnych zrkadloviek

Názov Značky

GJHDY

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5