Popis

36Pcs Drevené Záložku Prázdne Drevené Prihlásiť Nedokončené Štítok Stranu Knihy Klipy Obdĺžnikový Tenké Visí Značky HOBBY Ručné Remeslo

Odrážky:

1、Vybraný Materiál: Vyrobené z odolného a bezpečné drevnej hmoty, prázdne dreva záložky sú ťažké, leštené, vyrezávané, spoľahlivé, a nie je ľahké poškodenie.

2、Stimulovať Tvorivosť: Drevené prázdne záložku je prázdny, môžete použiť pero na vyplnenie plátky s vzory, farby a text a použiť svoju fantáziu a tvorivosť DIY dekorácie pre vaše party.

3、Otvor Dizajn: Nedokončené záložku je navrhnutý s top dieru, ktorá vám umožňuje jednoducho zavesiť ho.Umožňuje ľahko prejsť cez farebné strapce na výzdobu štítky.

4、Ideálne Darčeky: Drevo záložky s strapec je ideálny darček na Vianoce, narodeniny, Deň matiek, Deň svätého Valentína, sviatok Práce, a pre rodinu, priateľov, kolegov alebo spolužiakov.

5、Rozsiahle Použitie: môžete zavesiť prázdne dreva záložky s strapce na konáre stromov, windowsills, dvere, chodby, spálne, obývacej izby, alebo záhrady pridať príjemnej atmosfére.

Popis:

DIY rôzne zaujímavé a krásne štýly sa vám páči;

Ďalšie Informácie

Názov Značky

NOTIONSLAND

Typ Produktu

Nedokončené Dreva

Weihght

200g

Package

36pcs/set

type1

Drevené Prihlásiť Nedokončené Štítok Stranu Knihy Klipy Obdĺžnikový Tenké Visí Značky

Druh

Drevené Záložku Prázdne

type2

DIY Ručné Remeslo

Pôvod

Kontinentálna Čína

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5