Popis

Zaujímavé Zatĺkať Búšenie Hračka Montessori Vzdelávacích Hru Bullet Bodov: 1. [ Pekný Vzhľad ] Deti Búšenie Hračka je nechať svoje deti závislý na túto hračku ľahko, s roztomilý vzhľad a prijímať inovatívne cartoon rocket tvaru, vybavená 6 gophers s roztomilý výrazy, farby sú jasné a nádherné.

2. [ Byť schopný Hrať ] Whack Mole Game Hračky sa hrá celý deň a kedykoľvek, bez batérií, zlepšenie detská ruka-oko koordinačné schopnosti, ktoré vykonávajú fyzickú zdatnosť, prostredníctvom princípu páky, aby sa zabránilo zaseknutiu, biť jedna gopher, a iné drepy dole okamžite.

3. [ Kvalitných Materiálov ] Zatĺkať a Búšenie Hračky pre Deti sú ochrana detí je málo ruky a nechať deti hrať viac zábavy, vyrobené z vybraných vysoko kvalitných ABS materiál, odolný voči pádu a hrá, so hladké matné textúry, oblý dizajn, opakované brúsenie vo viacerých procesoch, odmietnutie otrepov.

4. [ Ľudské Inžinierstvo Rozmery ] Deti Kladivo Hry Hračka stimuluje rameno svalovej sily a klope von silné málo zbraní, malé kladivo spĺňa požiadavky na ergonómiu detí a je vhodné pre deti pochopili, a kladivo hriadeľ má troch-dimenzionální textúry na zvýšenie trenia.

5. [ Ideálny pre Darček ] Interaktívne Libra Krtko, Hra je propagovať vzťah medzi rodičmi a deťmi, vytvárať príjemnejšie rodič-dieťa čas, môže byť vzhľadom na svoje dcéry, alebo synov a používa sa ako darček na Vianoce, narodeniny, veľká noc, deň Vďakyvzdania, a iné špeciálne dni.

Deti Búšenie Hračka je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu, a to je upgrade kladivo hračku, ktorá môže byť ideálny prázdninový darček.

Špecifikácia: Materiál: ABS

Veľkosť: o 19.5*9*15.5 cm/7.67*3.54*6.10 v

Balenie: Papierové Krabice

Balenie Zoznam: 1* Deti Búšenie Hračka

Poznámky:

Veľkosť produktu je merané ručne, tam je malá chyba, prosím ťa, odpusť mi, prosím, prednosť v naturáliách.

Vaša spokojnosť je pre nás dôležité:

poskytneme vám vysokokvalitné po-predajný servis, prosím, uisťujeme vás kúpiť.Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás!

Ďalšie Informácie

Upozornenie

Č jesť

Pôvod

Kontinentálna Čína

Odporúčame Veku

0-3y

Číslo Modelu

deti búšenie hračka

Certifikácia

Čína certifikované (3C)

Recenzie

Byť ten recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené*

1 2 3 4 5